Lamentem informar-vos de l’ajornament de “Ciutats i cura” 10 anys dels Debats en Treball Social i Política Social previst pel dimecres 25 de març al Centre Cultural La Mercè.

Estem treballant per trobar data alternativa per la tardor (octubre/novembre 2020) que esperem comunicar-vos el més aviat possible.

Moltes gràcies per l’interès.

Els Debats en Treball Social i Política Social celebren, aquest any, la desena edició. Al llarg d’aquests 10 anys hem abordat temàtiques diverses que han posat sobre la taula realitats i fenòmens vinculats amb les polítiques socials i el benestar, en un context local i global. Alguns dels temes tractats han estat els drets socials, els racismes, les perifèries, el coneixement propi de les disciplines socials, els condicionants socials de la salut, etc.

El principal objectiu dels debats ha estat promoure la reflexió entre els professionals i estudiants de l’acció social, un objectiu modest però necessari, per tal de repensar la societat actual i al mateix temps posar en contacte el món professional i la universitat. Així mateix, els debats han cercat una certa repercussió social, exposant realitats sovint incòmodes o poc presents en les esferes polítiques i mediàtiques.

L’edició d’enguany posa el focus en les ciutats i les cures, un dels grans reptes que haurem d’afrontar en el futur més immediat. Dues realitats, aquestes, que semblen condemnades a confluir, ateses les transformacions socials en relació a l’edat i el gènere, entre altres, i la tendència cada vegada més important a situar les ciutats i els municipis com els actors de referència per a la vida en comú des de la proximitat.

25 de març de 2020, 9h-19.30h

Centre Cultural La Mercè

Programa i inscripcions disponible al blog dels Debats