licenciado farmacia España comprar viagra con el precio bajo
 
Agenda

Dimarts 13 Febrer 2018 Jornada "Millora de la qualitat assistencial en l'atenciˇ a les persones amb problemes de salut mental"9.15 h - 14.30 h | Auditori Josep Irla Edifici de la Generalitat a Girona

MILLORA DE LA QUALITAT ASSISTENCIAL EN L'ATENCIÓ A LES PERSONES AMB PROBLEMES DE SALUT MENTAL

La Fundació Campus Arnau d'Escala, juntament amb la Xarxa de Salut Mental i Addiccions de l'Institut d'Assistència Sanitària, la Fundació Tutelar de les Comarques Gironines, la Fundació Drissa, La Nave Va i la Regió Sanitària Girona de CatSalut, organitza aquesta jornada de millora de la qualitat assistencial en l'atenció a les persones amb problemes de salut mental.

És un fet constatat que en la relació entre la persona atesa i els professionals es donen, amb relativa freqüència, comportaments discriminatoris o poc garants dels drets fonamentals. Els orígens del problema són complexos i depenen de multitud de factors que inclouen falses creences, mecanismes d'autoprotecció o reafirmació de la pròpia identitat, entre d'altres. El que no està tan clar és si com a professionals tenim la percepció de quan un comportament és discriminatori i quin impacte emocional causa en la persona afectada.

Per tant, el coneixement de l'efecte que les conductes discriminatòries causen en les persones ateses ens ha d'ajudar a donar un millor servei.


L'objectiu de la jornada, de caràcter formatiu, és aportar elements per a la reflexió i sensibilització dels professionals de l'àmbit sanitari i sociosanitari envers la discriminació i l'estigma que pateixen les persones amb problemes de salut mental.


Aquesta jornada es celebrarà el proper dia 13 de febrer de 2018 de les 9:15 a les 14:30 hores a l'Auditori Josep Irla de l'edifici de la Generalitat a Girona (Plaça Pompeu Fabra, 1). Aquesta Jornada inclou dos taller simultanis i una posada en comú al final de la sessió.

Està adreçat als professionals sanitaris d'atenció primària, d'hospitals d'aguts i de salut mental (medicina, infermeria, etc.) de totes les EEPP de la Regió Sanitària Girona.

 

Programa detallat aquí.

Inscripcions gratuïtes fins el 9 de febrer enviant correu electrònic a mmurillo@catsalut.cat

levitra farmacia online Espa˝a levitra