licenciado farmacia España comprar viagra con el precio bajo
 
Agenda

Divendres 16 Octubre 2015 Jornada pràctica "La lluita contra els maltractaments a les persones grans: un treball en xarxa"8.40h-15h | Biblioteca Pública de Girona Carles Rahola

Jornada pràctica "La lluita contra els maltractaments a les persones grans: un treball en xarxa"

Després dels bons resultats de les jornades sobre maltractaments a la gent gran en l’àmbit comunitari (2013) i en l’àmbit institucional (2014) reprenem ara el tema amb aquesta jornada tècnica de caràcter pràctic on recollirem les aportacions d’experts acadèmics i professionals per detectar bones pràctiques en models d’atenció basats en el tracte adequat a les persones grans.

Desenvoluparem l’activitat en 4 tallers simultanis sobre prevenció primària, eines per a la detecció de casos, abordatge i processos d’acompanyament i protocols de coordinació per a un treball en xarxa. Les persones inscrites assistiran a totes quatre sessions.

En els tallers, conduits per professionals de referència i utilitzant una metodologia innovadora basada en el treball en grup i per tant en la participació dels assistents, plantejarem la situació actual en l’àmbit social i sociosanitari de cadascun dels àmbits i quins passos s’han de seguir per a millorar el tracte a les persones grans.

Consulta el programa detallat al següent enllaç.

120 places disponibles.
Inscripció: 10€. Omplint el següent formulari en línia.

Divendres 16 d'octubre de 2015
8.40h-15h
Biblioteca Pública de Girona Carles Rahola. Carrer Emili Grahit, 4-6 de Girona
levitra farmacia online España levitra