licenciado farmacia España comprar viagra con el precio bajo
 

DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall

Logo DixitLa Fundació Campus Arnau d’Escala gestiona el DIXIT Girona Centre de documentació de serveis socials Marià Casadevall esdevenint així la principal referència en documentació i coneixement del sector en l’àmbit geogràfic de les comarques gironines.

DIXIT Girona disposa d'un fons documental que abasta totes les temàtiques de serveis socials (infància, família, dones, immigració, treball social, addiccions, etc.) i està especialitzat en ètica aplicada a la intervenció social, discapacitats, envelliment, salut mental i polítiques socials locals.

Així mateix, té com a objectius principals la divulgació de la recerca en aquests àmbits i ésser un punt de trobada de reflexió i intercanvi d'experiències entre professionals, personal investigador i persones interessades en les darreres tendències en quant a la innovació en matèria de serveis socials i sociosanitaris. Per tot això, desplega un programa d'activitats i actes públics per fer-ho possible: xerrades-tallers, presentacions, debats temàtics, visites guiades, etc.

DIXIT Girona ofereix els serveis següents, oberts a tota la població: consulta lliure del seu fons documental, cerca d’informació (catàleg Biblioteques Especialitzades de la Generalitat, bases de dades, monografies, etc.), servei de préstec de documents, préstec interbibliotecari, elaboració de dossiers temàtics, serveis d’alertes, accés a la plataforma e-Catalunya.

Per accedir al catàleg BEG de les Biblioteques Especialitzades de la Generalitat de Catalunya i realitzar una consulta clica aquí.  

DIXIT Girona disposa d'una sala de consulta de lliure accés amb 12 punts de lectura i 2 ordinadors amb connexió a Internet, fotocopiadora/impressora d'autoservei, connexió wifi, projector i pantalla per als actes públics que organitzem.

Us convidem a visitar-nos i/o a concertar una visita guiada per conèixer el DIXIT Girona i obrir la possibilitat a futures col·laboracions. 

Clica aquí per a una visita virtual.

 

DIXIT Girona Centre de documentació de serveis socials Marià Casadevall

C. Bernat Boades, 68
17005 Girona
Tel. 972 10 61 22972 10 61 22
E-mail: dixit.girona@campusarnau.org

Responsable del centre: Èlia Llinàs i Serradell

 

Per saber més sobre DIXIT i fer-te’n membre del seu club, entra a http://dixit.gencat.cat/


DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials és un servei de:

http://identitatcorporativa.gencat.cat/web/.content/Documentacio/descarregues/arxius/dpt/COLOR/Treball/treball_h3.gif

levitra farmacia online Espa˝a levitra