El treball en grup té un gran potencial com a mitjà per al desenvolupament i el creixement individual i per a l’impuls de l’acció comunitària, una eina fonamental per als serveis socials.

DIXIT Girona acollirà el 30 de gener la conferència “Els grups de suport social en els serveis socials bàsics”, en la qual es donaran a conèixer els objectius, la metodologia i els beneficis que els grups de suport aporten a les persones participants, professionals, institucions i a la comunitat.

La xerrada anirà a càrrec de les tres responsables de l’associació La Grupal Teixint Vincles, una entitat que té com a objectiu difondre i impulsar el treball grupal en la societat. Seran Ana Lucas, treballadora social especialitzada en mediació i resolució de conflictes; Lola Álvarez, treballadora social, assessora d’associacions i grups de suport social i d’ajuda mútua, i Sonia Ezquerra, psicòloga especialitzada en art-teràpia.

A partir de l’exposició d’experiències desenvolupades en l’àmbit d’afers socials, les ponents animaran els professionals a acompanyar les persones a partir del treball grupal, una eina que promou l’apoderament de les persones beneficiàries i fomenta el seu autoconeixement, el desenvolupament de recursos personals, l’establiment de vincles i la seva autonomia.

Data: 30 de gener de 2020 de 17 a 18.30 h.
Lloc: Aula B – Casa de Cultura (Pl. de l’Hospital, 6. Girona).
Inscripció: Les places són limitades i cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari.
Organització: DIXIT Girona.
Amb la col·laboració de l’Obra Social La Caixa.