DIXIT Girona coorganitza aquesta activitat, que se celebra de forma presencial, i constarà d’una sessió de joc i, posteriorment, una posada en comú de les experiències i aprenentatges obtinguts.

DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall i el Centre de Recursos per la Pau i la Solidaritat (CeDRe) de la Coordinadora d’ONG Solidàries organitzen l’activitat “Com els jocs de taula poden ajudar els i les professionals dels serveis socials en la gestió de les emocions de les persones ateses?”, que tindrà lloc el 13 d’octubre a la seu de CeDRe (C/ del Mestre Francesc Civil, 3, Girona).

Es tracta d’una sessió presencial per saber com el coneixement i la gestió de les emocions contribueixen a millorar el nostre benestar personal, però també a acomplir la tasca com a professionals de la intervenció social de forma més eficaç i serena.

Aquest taller, lúdic i d’intercanvi d’experiències, està dividit en dues parts: una pràctica i l’altra teòrica. En la primera part, dirigida per Núria Cuadrat, tècnica de CeDRe, les persones assistents jugaran a diferents jocs de taula i aprendran a posar-los en pràctica per a l’aprenentatge i entrenament d’emocions i sentiments. Seguidament, es posarà en comú l’experiència i els aprenentatges obtinguts amb cadascun dels jocs.

La sessió acabarà amb la presentació, per part d’Èlia Llinàs, documentalista de DIXIT Girona, de recursos documentals per aprofundir en diferents aspectes de la gestió emocional. Tots els llibres recomanats es troben disponibles a DIXIT, i podeu trobar tots els jocs de taula en préstec gratuït al CeDRe.

DIXIT i CeDRe ja van col·laborar en l’organització de la xerrada “Els beneficis dels jocs de taula per a les persones grans” i totes dues sessions s’emmarquen en el cicle d’activitats “Tardes juganeres” que organitza periòdicament CeDRe sobre gamificació, jocs de taula i jocs d’exterior adreçades a professionals de l’educació: equips docents, educadores i educadors, monitors de lleure i estudiants de graus universitaris i cicles formatius. Si us interessa la temàtica i les activitats organitzades per CeDRe, podeu demanar més informació escrivint un correu electrònic a educacio@solidaries.org.

Més informació i inscripcions:

Data: dijous 13 d’octubre de 2022, de 16 a 19 h.
Activitat presencial: CeDRe (C/ del Mestre Francesc Civil, 3, baixos, Girona)
Inscripció: PLACES EXHAURIDES!