El 14 de febrer, DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall organitzarà una conferència sobre com es pot treballar la perspectiva de gènere en les polítiques de joventut.

Mireia Foradada, activista feminista, pedagoga i tècnica de prevenció de violències masclistes a l’Observatori Noctámbul@s de la Fundació Salut i Comunitat, serà l’encarregada d’obrir l’acte parlant de com prevenir les agressions sexuals en l’oci nocturn.

A continuació, Laura Masó, tècnica de programes de participació de la Coordinació Territorial de Joventut dels Serveis Territorials de Girona del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, donarà a conèixer el programa 3 Voltes, de l’Agència Catalana de Joventut, que té l’objectiu de promocionar la igualtat de gènere, el respecte a la diversitat sexual i lluitar contra les violències masclistes.

I, finalment, Sílvia Porras, tècnica de Salut de l’Espai Jove de Ajuntament de Banyoles, exposarà l’experiència del protocol de prevenció d’abusos sexuals en l’oci nocturn d’aquest municipi.

Data: 14 de febrer de 2019, de 10 h a 12 h.
Lloc: Aula A de la Casa de Cultura. Plaça Pompeu Fabra, 1 de Girona.
Inscripció: cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari
Aforament màxim 30 persones