DIXIT Girona

Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall

La Fundació Campus Arnau d’Escala gestiona el DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall. DIXIT és una iniciativa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya que promou la gestió i la difusió del coneixement en l’àmbit d’afers socials.

DIXIT Girona disposa d’un fons documental que abasta totes les temàtiques de serveis socials (infància, famílies, dones, immigració, discapacitats, treball social, addiccions, etc.) i està especialitzat en ètica aplicada a la intervenció social, immigració i envelliment.

DIXIT Girona ofereix els serveis següents, oberts a tota la població: consulta lliure del seu fons documental, cerca d’informació, servei de préstec de documents, dossiers temàtics, etc. Disposa d’una sala de consulta de lliure accés amb 12 punts de lectura i 2 ordinadors amb connexió a Internet, fotocopiadora/impressora d’autoservei, connexió wifi, projector i pantalla per als actes públics que organitza.

Així mateix, té com a objectius principals la divulgació de la recerca en aquests àmbits i ésser un punt de trobada de reflexió i intercanvi d’experiències entre professionals, personal investigador i persones interessades en les darreres tendències i innovacions en matèria de serveis socials i sociosanitaris. Per tot això, desplega un programa d’activitats i actes públics per fer-ho possible: conferències, tallers, debats temàtics, visites guiades, etc.

Us convidem a visitar-nos i/o a concertar una visita guiada per conèixer el DIXIT Girona i obrir la possibilitat a futures col·laboracions.

DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall

C. Bernat Boades, 68
17005 Girona
Tel. 972 10 61 22
dixit.girona@campusarnau.org

Responsable del centre: Èlia Llinàs i Serradell
Per saber més sobre DIXIT i fer-te’n membre del seu club, entra a:

dixit.gencat.cat