DIXIT Girona programa la conferència “L’art de la reconstrucció: resistència i resiliència dels professionals dels serveis socials davant les adversitats”

Durant la conferència es donaran les claus per tenir un caràcter resilient en la intervenció social i per ajudar les persones ateses a millorar la seva resistència davant les situacions adverses que es puguin trobar.

La resistència a les adversitats i l’evolució favorable que manifesten algunes persones és fruit d’un caràcter especial. L’estructura del caràcter resistent és un element imprescindible en els processos de resiliència i és una habilitat desitjable per als i les professionals dels serveis socials.

El pròxim 28 d’abril DIXIT Girona ha programat la xerrada “L’art de la reconstrucció: resistència i resiliència dels professionals dels serveis socials davant les adversitats”, que es retransmetrà en directe per internet fent servir la plataforma Zoom i serà totalment gratuïta.

En aquesta conferència es donaran eines als i les professionals per construir-se un caràcter resistent per millorar la seva tasca professional. S’exploraran els obstacles que impedeixen que una persona ho sigui i quins fonaments té aquest tipus de caràcter. També es donaran a conèixer els principis de la resiliència, i com ajudar a les persones ateses a millorar la seva resistència i resiliència davant les situacions adverses que es puguin trobar.

La conferència anirà a càrrec de Toni Bardera, professor de comunicació i habilitats socials especialitzat en formació laboral en l’àmbit assistencial i sanitari. Autor del llibre De llops i caputxetes: un estudi sobre la perversitat (pots demanar-lo en préstec emplenant el següent formulari), ja va impartir una xerrada DIXIT: “El xantatge emocional: una eina de manipulació negativa”.

28 d’abril de 2022, de les 17 a 18.30 hores
Conferència virtual via Zoom (empleneu el següent formulari abans de les 14 h del dia de l’activitat per rebre l’enllaç i la contrasenya per correu electrònic).