DIXIT Girona programa la conferència “Salut mental comunitària”

La conferència ens explicarà les principals característiques de l’enfocament comunitari i la seva contribució en la millora de la inclusió de les persones amb situacions de salut mental.

El 23 de març DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall ha preparat una xerrada titulada “Salut mental comunitària”, que es retransmetrà en directe per internet fent servir la plataforma Zoom.

La conferència, impartida per Alícia de Maya, educadora social i terapeuta Gestalt, posarà el focus en les principals característiques de l’enfocament comunitari i com contribueix a la inclusió i la participació a la comunitat de les persones amb situacions de salut mental. Ho farà a partir de l’experiència de la Federació Salut Mental Catalunya, i es posarà especial èmfasi en compartir bones pràctiques, programes i recursos que treballen en aquesta línia, com ara el projecte “Activa’t per la salut mental”. Aquest projecte, del qual Alícia de Maya, a més, és responsable d’unitat per a la implementació a les comarques gironines, té per objectiu oferir eines per a intervenir amb persones amb problemàtiques de salut mental i les seves famílies, basades en models teòrics contrastats i impulsats per institucions internacionals reconegudes. Per acabar la conferència, s’abordaran els reptes de futur de la salut mental comunitària.

Més informació i inscripcions:

Data: 23 de març de 2022, de les 16 a les 17:30 hores.
Conferència virtual via Zoom (empleneu el següent formulari abans de les 14 h del dia de l’activitat per rebre l’enllaç i la contrasenya per correu electrònic)