Una xerrada en línia per abordar les situacions de crisi provocades per la pandèmia a partir d’experiències de famílies immigrades.

DIXIT Girona Centre de Documentació Marià Casadevall organitza el proper 6 de juliol la xerrada virtual “Crisi i desigualtats en temps de COVID-19. Diàlegs amb persones d’orígens diversos” per parlar de com les situacions de dificultat i desigualtat s’han agreujat a causa de la crisi de la COVID-19, provocant patiment a moltes persones.

A partir de diferents diàlegs en primera persona, es reflexionarà sobre els grans reptes que hauran d’afrontar els serveis d’atenció a les persones, i s’abordaran qüestions com la inserció laboral, la formació o la participació social.

L’activitat s’iniciarà amb la intervenció de Pere Cortada, tècnic d’Immigració de la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania a les comarques de Girona del Departament d’Igualtat i Feminismes. Tot seguit, amb la conducció de Nia Farreres, educadora social i tècnica de Ciutadania de l’Ajuntament de Girona, tindran lloc diverses converses sobre les següents temàtiques:

  • L’esfera laboral, amb Maria Helena Ávila, artesana (Colòmbia).
  • La formació, amb Godfried Toboh, president l’Associació de Benestar i Cultura de Ghana del Gironès (Ghana).
  • L’autoorganització i la participació social, amb Chahira Mahdi, de l’Associació de dones pel diàleg intercultural de Pont Major, Girona (Marroc).
  • L’habitatge, amb María Graciela Espinoza, del Sindicat d’Habitatge de Salt (Perú).

Més informació i inscripcions:
Data: 6 de juliol de 2021, de 10 a 11.30 h.
Conferència virtual via Zoom (es facilitarà l’enllaç en el correu de confirmació d’inscripció).
Inscripció: Cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari.
Organització: DIXIT Girona.