La xerrada aprofundirà en les conseqüències psicoemocionals de la COVID-19 en infants, adolescents, joves, persones amb discapacitat i gent gran que viu sola, així com en els i les professionals de l’acció social. Anirà precedida de l’entrega de premis del Concurs de Relats Marià Casadevall.

DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall prepara la conferència “Impacte psicològic de la crisi provocada per la COVID-19: eines de treball”, que retransmetrà en directe per internet el 9 de novembre. La xerrada anirà a càrrec de José Ramon Ubieto, psicòleg clínic i psicoanalista, professor a la Universitat Oberta de Catalunya i autor del llibre El mundo pos-Covid. Entre la presencia y lo virtual.

Durant la ponència, desgranarà com han afectat les restriccions i mesures de prevenció del virus els infants, adolescents i joves; i analitzarà l’impacte que tenen les situacions d’aïllament en les persones amb discapacitat o persones grans que viuen soles. Així mateix, parlarà de com han afrontat aquestes realitats els professionals de l’acció social, aportant eines pràctiques per als equips professionals dels diferents serveis i recursos.

Abans que comenci l’activitat, es donaran a conèixer els textos guanyadors del Concurs de Relats Marià Casadevall, que, en la seva sisena edició, havien tractar sobre l’impacte psicoemocional de la pandèmia. DIXIT Girona l’organitza anualment amb la Fundació Campus Arnau d’Escala, la delegació a Girona del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya i l’Ajuntament de Girona.

Més informació i inscripcions:

  • Data: 9 de novembre de 2021, de 16 a 17.30 hores.
  • Conferència virtual via Zoom (es facilitarà l’enllaç en el correu de confirmació d’inscripció).
  • Inscripció: Cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari abans de les 14 h del dia de la conferència.
  • Organització: DIXIT Girona.