L’activitat, que excepcionalment se celebra de forma presencial, constarà d’una sessió de joc i, posteriorment, una posada en comú de les experiències i aprenentatges obtinguts.

DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall i el Centre de Recursos per la Pau i la Solidaritat (CeDRe) de la Coordinadora d’ONG Solidàries preparen per al 24 de febrer l’activitat “Els beneficis dels jocs de taula per a les persones grans”. Es tracta d’una sessió presencial que permetrà conèixer de primera mà els beneficis que aporten els jocs de taula a les persones grans. Tindrà lloc a la seu de CeDRe (C/ del Mestre Francesc Civil, 3, Girona).

Aquesta experiència, lúdica i d’intercanvi d’experiències, està dividida en dues parts: una pràctica i l’altra teòrica. En la primera part, dirigida per Núria Cuadrat, tècnica de CeDRe, les persones assistents jugaran a diferents jocs de taula i aprendran a posar-los en pràctica en l’atenció i acompanyament a persones grans. Seguidament, es posarà en comú l’experiència i els aprenentatges obtinguts amb cadascun dels jocs.

La sessió acabarà amb la presentació, per part d’Èlia Llinàs, documentalista de DIXIT Girona, de documents i altres materials per aprofundir en com el joc i altres tipus d’estimulació cognitiva poden millorar el benestar de les persones. Tots els recursos recomanats es troben disponibles a DIXIT, i podeu trobar tots els jocs de taula en préstec gratuït al CeDRe.

Aquesta activitat s’emmarca en el cicle d’activitats “Tardes juganeres” que organitza periòdicament CeDRe sobre gamificació, jocs de taula i jocs d’exterior adreçades a professionals de l’educació: equips docents, educadores i educadors, monitors de lleure i estudiants de graus universitaris i cicles formatius.
Si us interessa la gamificació i les activtats organitzades per CeDRe, podeu demanar més informació escrivint un correu electrònic a educacio@solidaries.org.

Dijous 24 de febrer, de 16.30 a 18.30 h.
Activitat presencial: CeDRe (C/ del Mestre Francesc Civil, 3, baixos, Girona).
L’activitat és gratuïta, però cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari abans de les 14 h del dia de l’activitat.