DIXIT Girona programa la conferència “Acompanyant la parentalitat. Els espais de formació per a famílies en situació de vulnerabilitat social”

La xerrada permetrà conèixer l’experiència del grup de suport de mares, pares i famílies acollidors/es en situació de vulnerabilitat social que porta a terme al Consell Comarcal de l’Alt Empordà.

El 21 d’octubre DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall acull la xerrada en línia “Acompanyant la parentalitat. Els espais de formació per a famílies en situació de vulnerabilitat social”, que servirà per conèixer de primera mà l’experiència del grup d’acompanyament per a mares, pares i acollidors/es que des de fa nou anys es porta a terme al Consell Comarcal de l’Alt Empordà per a famílies en situació de vulnerabilitat social.

L’activitat permetrà aprofundir en els detalls d’aquesta proposta d’intervenció grupal que té com a objectiu prioritari reforçar les relacions paternofilials per afavorir el desenvolupament i l’exercici de la parentalitat de manera que es garanteixi al màxim el desenvolupament de l’infant.

Els i les professionals que porten a terme el programa revisen la història de criança dels i les participants a fi de poder incorporar noves estratègies d’acompanyament als seus fills i filles des del model de la parentalitat positiva. La intervenció consta de diverses sessions en les quals es treballen temes com les emocions, el lloc dins la família, resolució de conflictes, normes i límits, comunicació, relació amb l’escola, etc.

La conferència anirà a càrrec de Meritxell Pomés, pedagoga, i de Judit Juventench, educadora social, de l’Espai de Formació per a Famílies de l’Àrea de Benestar del Consell Comarcal de l’Alt Empordà.

Més informació i inscripcions:
Data: 21 d’octubre de 2021, de 16 a 17.15 h.
Conferència virtual via Zoom (es facilitarà l’enllaç en el correu de confirmació d’inscripció).
Inscripció: L’activitat és gratuïta però cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari abans de les 14 h del dia de la conferència.
Organitza: DIXIT Girona.