DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall i l’Observatori d’Ètica Aplicada a l’Acció Social, Psicoeducativa i Sociosanitària de la Fundació Campus Arnau d’Escala impulsem una jornada per compartir eines per als professionals de la intervenció social que participen en espais de reflexió o comitès d’ètica.

Se’n faran dues edicions el 4 i el 12 de maig a Girona i Barcelona, respectivament. L’objectiu d’aquesta activitat formativa és oferir orientacions metodològiques per sistematitzar i millorar la deliberació tant en l’àmbit teòric com en el pràctic, ja que s’hi presentarà un cas concret. Durant l’acte, adreçat especialment als membres dels espais de reflexió ètica o comitès d’ètica, es parlarà de les potencialitats que ofereix la biblioteca de casos ètics.

La jornada serà a càrrec de Josep Ramos, psiquiatre i membre del Comitè d’Ètica dels Serveis Socials de Catalunya, i de Lluís Marroyo, director i gerent de la Fundació Campus Arnau d’Escala.

Dates i llocs de la jornada:

  • 4 de maig de 2020 de 10 a 14 h a Aula A (primer pis) de la Casa de Cultura. Plaça de l’Hospital, 6. Girona
  • 12 de maig de 2020 de 10 a 14 h a DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials. Passeig del Taulat, 266-270. Planta 1a. Barcelona.

Inscripció:

  • Per assistir a la conferència de Girona, cal emplenar el següent formulari.
  • Per assistir a la conferència de Barcelona, cal emplenar el següent formulari.

Organització: DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall i l’Observatori d’Ètica Aplicada a l’Acció Social, Psicoeducativa i Sociosanitària de la Fundació Campus Arnau d’Escala.

Col·laboració: Comitè d’Ètica dels Serveis Socials de Catalunya, Obra Social “la Caixa” i Casa de Cultura de Girona.