Els professionals de l’àmbit d’afers socials utilitzen la pròpia persona com a instrument i com a suport per crear l’espai relacional amb la família, persona o grup al que acompanyen. Les emocions són inherents a l’ésser humà i en condicionen la racionalitat. Per tant, el resultat d’una intervenció d’ajuda depèn de com s’utilitzin aquestes emocions.

El 10 d’abril, DIXIT Girona organitzarà la conferència “Posem en joc les emocions del professional d’ajuda!”, per posar de manifest com és d’important la presa de consciència de les pròpies emocions per part dels professionals de la intervenció social en la pràctica diària.

L’acte anirà a càrrec d’Anna Viñas, diplomada en educació social, llicenciada en psicopedagogia, postgrau en Expert en Intervencions Multifamiliars i màster en Teràpia Familiar pel Centre d’Estudis Sistèmics de Girona – Hospital de Sant Pau. Viñas mostrarà com el fet de posar en joc aspectes com les creences o les emocions permet fer un bon ús dels propis aspectes relacionals i, alhora, protegir-se de la desmotivació i del desgast professional.

Data: 10 d’abril de 2019 de 17 h a 18.30 h
Lloc: DIXIT Girona. C/ Bernat Boades, 68. Girona
Inscripció: aforament complet
Organitza: DIXIT Girona
Amb la col·laboració de l’Obra Social La Caixa