DIXIT Girona programa la conferència virtual “Eines audiovisuals en la prevenció de violències de gènere amb infants i adolescents amb trastorns TEA”

La xerrada donarà a conèixer projectes audiovisuals com “Canvia el conte”, que revisa contes clàssics per prevenir les violències masclistes entre els més petits.

Els recursos audiovisuals poden ser una bona eina per conscienciar i prevenir les violències masclistes, també entre els infants i adolescents amb trastorns de l’espectre autista. És per això que DIXIT Girona Centre de Documentació Marià Casadevall retransmetrà en directe el 5 de maig la conferència “Eines audiovisuals en la prevenció de violències de gènere amb infants i adolescents amb trastorns TEA”.

La xerrada anirà a càrrec de Cristina Vila Peñuelas, llicenciada en Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i màster en Agent d’Igualtat de la Universitat de Lleida. És tècnica en Igualtat i Gènere de l’Ajuntament de Girona i és membre i fundadora d’Igualtat Creativa, consultora especialitzada en aplicar la perspectiva de gènere.

Un dels seus projectes és Canvia el conte, que té per objectiu sensibilitzar i prevenir violències masclistes en infants, adolescents i joves, a partir de la revisió de contes clàssics com la Caputxeta Vermella. L’última revisió que han fet és la de l’Aneguet Lleig, adreçada a nenes i noies autistes.

La conferència servirà per explicar com les eines audiovisuals poden ser eficaces en programes de prevenció de violències de gènere, i per presentar aquest projecte específic per a infants i adolescents amb trastorns de l’espectre autista.

Més informació i inscripcions:
Data: 5 de maig de 2021, de 16 a 17.15 h.
Conferència virtual via Zoom (es facilitarà l’enllaç en el correu de confirmació d’inscripció).
Inscripció: Cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari.
Organització: DIXIT Girona.