Recull dels textos guanyador i finalista.

Francesc Brunés Marfà, amb el relat “El banc de treball” ha estat el guanyador del IV Concurs de relats Marià Casadevall organitzat per DIXIT Girona, la Delegació a Girona del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, la Fundació Campus Arnau d’Escala i l’Ajuntament de Girona. Brunés és economista, ha exercit tota la vida de professor i actualment està jubilat. El finalista ha estat Albert Flotats Calafell, treballador social que actualment treballa a Support Fundació Tutelar Girona, amb el relat “La nissaga continua”. Ambdues obres aborden el tema “treball i història de vida”.

El certamen literari té l’objectiu de promoure la sensibilització envers temàtiques socials i donar visibilitat a l’acció social i enguany la temàtica del concurs ha estat la significació del treball en la història de vida de les persones.

Recull dels textos guanyador i finalista del IV Concurs de relats Marià Casadevall / coordinació Èlia Llinàs Serradell, textos Francesc Brunés Marfà i Albert Flotats Calafell
Girona: Fundació Campus Arnau d’Escala, 2020
1 recurs en línia (13 pàgines)

Descàrrega: aquí