La xerrada “Treball i història de vida” arriba a DIXIT Girona

El 19 de desembre, DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall organitza la conferència “Treball i història de vida”, en la qual s’establirà un diàleg sobre la significació del treball en la trajectòria vital de les persones.

Els ponents també donaran a conèixer els aspectes més rellevants de l’acompanyament continu en el procés d’inserció sociolaboral, i incidiran en com l’esfera laboral contribueix a augmentar la qualitat de vida de les persones.

La conversa anirà a càrrec de Jordi Martínez, tècnic d’inserció del servei de mercat laboral ordinari de la Fundació Drissa, i de Robert Mitjà, qui compartirà la seva experiència en primera persona com a participant d’un programa d’inserció sociolaboral.

L’acte servirà també per lliurar els premis del IV Concurs de Relats Marià Casadevall, una iniciativa per promoure la sensibilització envers temàtiques socials i donar visibilitat a l’acció social, i que enguany ha abordat el tema “Treball i història de vida”. L’organitza DIXIT Girona, la Fundació Campus Arnau d’Escala, la delegació a Girona del Col·legi Oficial de Treball Social i l’Ajuntament de Girona.

Data: 19 de desembre de 2019, de 17 a 19 h.
Lloc: DIXIT Girona (c. Bernat Boades, 68).
Inscripció: Les places són limitades i cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari.
Organització: DIXIT Girona i Fundació Campus Arnau d’Escala.