DIXIT Girona organitza una xerrada que es podrà seguir en directe per internet sobre la perspectiva intercultural en el treball amb joves.

El 15 de juny, DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall organitza la conferència virtual “La perspectiva intercultural, una via d’interacció en diversitats, per la inclusió i contra les discriminacions”.

La xerrada es podrà seguir en directe a través de la plataforma Zoom i està previst que posteriorment es pugui recuperar a l’apartat DIXIT TV del portal DIXIT.

La xerrada anirà a càrrec de Rafael Crespo, antropòleg i investigador del Centre d’Estudis Africans i Interculturals i membre del Col·lectiu I+. També és assessor del programa d’interculturalitat per als professionals de joventut de l’àmbit local que impulsa la Direcció General de Joventut.

Durant la conferència en línia, Crespo exposarà els punts clau a tenir en compte en el disseny i la implementació de projectes interculturals amb joves al territori, així com les línies bàsiques del model intercultural per a la gestió de la diversitat.

  • Data: 15 de juny de 2020, de 17 a 18.15 hores.
  • Inscripció: Aforament complet. La conferència serà enregistrada i estarà disponible en breu al portal DIXIT.
  • Organització: DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall i Coordinació Territorial de Joventut dels Serveis Territorials de Girona del Departament de Treball i Afers Socials.