Sovint es parla de l’atenció integral i del benestar de les persones grans ateses en institucions, i de com garantir que portin a terme els seus projectes de vida. En aquesta xerrada es presentarà el cas de La Ginesta i com facilita la participació dels seus residents.

DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall ha programat per al 16 de desembre la conferència “Un espai de vida per a persones grans. L’experiència de la residència La Ginesta”. Durant la xerrada s’exposarà el procés que ha endegat l’equip d’aquest centre residencial, que aplica l’atenció centrada en la persona i el mètode de validació de Naomi Feil, amb la finalitat que les persones siguin l’eix central de les actuacions.

L’objectiu de la sessió és compartir els canvis organitzatius que ha implantat La Ginesta, la residència que la Fundació Sant Andreu de Castellcir té a la localitat moianesa de Castellcir. També s’hi presentaran les metodologies que han utilitzat, a més de les millores i les resistències que els professionals han observat durant el procés de canvi.

La conferència anirà a càrrec de Patrícia Cendrós, terapeuta ocupacional i directora del centre, d’Iván Sánchez, psicogerontòleg,i altres professionals de la residència. Els ponents explicaran com s’organitzen i com integren aquest model d’atenció personalitzada en la cura i l’acompanyament en la vida quotidiana dels residents.

Data: 16 de desembre de 2019, de 10 a 12 h.
Lloc: DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall (C. Bernat Boades, 68 de Girona).
Inscripció: Les places són limitades i cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari.
Organització: DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall
Amb la col·laboració de l’Obra Social La Caixa