Fins al 30 de setembre es poden enviar escrits sobre les conseqüències psicoemocionals i socials de la crisi provocada per la COVID-19.

DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall, la Fundació Campus Arnau d’Escala, la delegació a Girona del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya i l’Ajuntament de Girona organitzen la sisena edició del Concurs de Relats Marià Casadevall per promoure la sensibilització envers temàtiques socials i donar visibilitat a l’acció social.

El tema escollit per a l’edició d’enguany són les conseqüències psicoemocionals i socials de la crisi provocada per la COVID-19. Els relats poden estar inspirats en experiències personals i socials que mostrin, per exemple, com afecten les restriccions i mesures de prevenció del virus als infants, adolescents i joves, o quin impacte tenen les situacions d’aïllament en les persones amb discapacitat o les persones grans que viuen soles. També poden ser narracions sobre com fan front a aquestes realitats els professionals de l’acció social.

Els textos han d’estar escrits en llengua catalana i s’han d’enviar per correu electrònic abans del 30 de setembre de 2021 a info@campusarnau.org.

Els premis consisteixen en un val de 200€ per al primer premi i un val de 100€ per al premi finalista vàlids per a qualsevol de les 10 llibreries del Gremi de Llibreters de Catalunya de la ciutat de Girona.

 

 

 

Aquesta iniciativa porta el nom de Marià Casadevall per recordar l’educador i treballador social de Girona, qui va ser director del Centre d’Acolliment i Serveis Socials “La Sopa” des del 1995 fins a la seva prematura mort, l’any 2003.

Per a més informació, consultar les bases del concurs.