DIXIT Girona presenta la conferència “Noves formes d’intervenció amb persones migrades i persones sense llar a França”

El 14 de setembre, DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall organitzarà una xerrada en la qual s’exposaran dos projectes d’intervenció social: un amb persones migrades i un altre amb persones sense llar, duts a terme per la UDAF (Union Départamentale des Associations Familiales) del departament francès de Tarn i Garona.

Aquest tipus d’entitats van néixer a França a principis de segle XX i agrupen associacions de familiars per defensar-ne els seus drets i oferir diferents serveis com protecció a la infància, tuteles o formació per a famílies.

Stéphane Michelin, director d’aquesta UDAF, compartirà la seva experiència a càrrec d’un projecte de reconversió d’una antiga zona d’oci en un espai amb serveis per atendre persones refugiades des d’una perspectiva comunitària i integral. També explicarà una iniciativa per fer front a l’emergència d’habitatge de les persones sense llar a la ciutat francesa de Montauban durant el període hivernal. Michelin és llicenciat en Ciències de l’Educació i Gestió d’Empreses i avaluador expert AFNOR de Qualitat dels Serveis Socio-Sanitaris.

 

Data: 14 de setembre de 2018, de 10 h a 12 h.
Lloc: DIXIT Girona, C. Bernat Boades, 68. 17005. Girona.
Inscripció: cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari.
Aforament màxim 30 persones.
Organització: DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall